Lilion Ulei Esential de Lamaie

-13%
23,00 RON 20,00 RON
Economisesti: 3,00 RON
Ulei Esential de Lamaie (sticluta 10 ml)
- Citrus Limon Peel Oil – Produs in Italia


58 In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 47 Ai nevoie de ajutor? +40 728 975 747
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Lamaiul este un arbust fructifer cu flori albe, introdus in Europa de catre arabi, din zonele cu paduri din nordul Indiei
Este utilizat pe scara larga pentru calitatile sale antiseptice, avand o cantitate mare de vitamina C in compozitia sa, iar in medicina ayurvedica este folosit de peste o mie de ani
 
Uleiul esential de lamaie este unul dintre cele mai cunoscute si populare uleiuri din citrice, fiind folosit atat in remedii pentru diverse boli, pentru curatarea si intretinerea gospodariei, cat si cosmetic, pentru intinerirea si improspatarea pielii

Denumirea latina – Citrus Limon
Obtinere - prin presare la rece, din coaja
Tara de provenienţă - Italia
Nota parfumului – varf
Aroma – proaspata, tonica, racoroasa  
Proprietati – antiseptic, antioxidant, antibacterian, detoxifiant, astringent, degresant, diuretic
De asemenea, este un ulei esential care ne ajuta sa ne curatam de ganduri negative, de energii negative; inhaland aroma proaspata, devine un real ajutor pentru concentrare si claritate


Utilizari
- Ajuta la reducerea acneei, hraneste pielea uscata si o hidrateaza
- Avand calitati puternice antioxidante, ajuta la eliminarea radicalilor liberi prin reducerea deteriorarii tesuturilor
- Datorita compusilor antimicrobieni, uleiul este eficient impotriva ranilor, taieturilor, muscaturilor de insect, infectiilor pielii
- Ajuta la ameliorarea epuizarii, oboselii mentale, anxietatii, tensiunii si ametelii datorita proprietatilor calmante
- Este benefic pentru intretinerea si intarirea sistemului imunitar
- Ajuta la ameliorarea episoadelor de alergie sau astm, prin curatarea cailor nazale si a sinusurilor
- Ajuta la detoxifierea organismului, lupta impotriva imbatranirii premature
- Imbunatateste starea de spirit, stimuleaza gandirea si creste puterea de concentrare


Atentionari
Nu se administreaza intern
Nu se utilizeaza in perioada de sarcina sau alaptare
Se evita contactul cu ochii si mucoasele membranare
Se folosesc intotdeauna diluate corespunzator
A nu se lasa la indemana copiilor
Este un ulei cu potential fotosensibilizant, astfel ca dupa utilizarea produselor care contin acest ulei, nu se recomanda expunerea la soare
Anumiti compusi naturali din compozitia uleiurilor esentiale pot prezenta riscul de aparitie a unor reactii alergice, mai ales persoanelor cu pielea sensibila

Depozitare si pastrare
Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticle inchise la culoare, bine inchise in loc ferit de lumina soarelui si uscat, la temperaturi intre 5°C si 40°C

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!