Lilion Ulei Esential de Ylang-Ylang I

-13% nou
45,00 RON 39,00 RON

Economisesti: 6,00 RON

Ulei Esential de Ylang-Ylang I – prima distilare 
- Cananga Odorata Produs in Madagascar
sticluta 10 ml
71 In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 70 Ai nevoie de ajutor? +40 728 975 747
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Ylang-Ylang este un arbore tropical cu flori mari, puternic parfumate
Si-a castigat astfel renumele de ‘floarea florilor’ si este deosebit de apreciata pentru parfumul floral, exotic, sensual si voluptos

Floarea de Ylang-Ylang emana un parfum exotic, dulce, cu proprietati sedative, antidepresive, euforizante
In Indonesia, pe patul tinerilor proaspat casatoriti se presara flori de Ylang-Ylang
In Europa, uleiul  din floarea de Ylang-Ylang era un ingredient foarte utilizat in produsele pentru par si era cunoscut sub denumirea de ulei de Macassar
Uleiul esential de Ylang-Ylang are o aroma unica, deosebit de senzuala si este utilizat cu precadere in aromaterapie, masaje si cosmetica


Denumirea latina – Cananga Odorata
Obtinere - prin distilare cu aburi a florilor, prima distilare
Tara de provenienţă - Madagascar
Nota parfumului – mijloc spre baza
Aroma – floral, exotic, intens
Sinergii – cu uleiurile esentiale de bergamota, grapefruit, lavanda, lemn de trandafir, lemn de santal si neroli 
Calitate – ulei esential 100% natural, 100% pur, obtinut din prima distilare
Proprietati – calmant, relaxant, antidepresiv, antiseptic, sedativ usor, afrodisiac



Ulei esential ylang ylang - Beneficii si Utilizari
Este utilizat cu mare succes in produsele cosmetice pentru ten, ajuta la mentinerea aspectului proaspat si tanar al tenului, intarzie procesul de imbatranire cutanata
De asemenea, este de mare ajutor in tratarea tenului gras, cu pori dilatati, prin reglarea secretiei de sebum
Ajuta la tonifierea tenului

Reprezinta cea mai buna solutie pentru parul care se ingrasa repede, este tonifiant pentru pielea capului si pentru par
De asemenea ajuta la cresterea firelor de par si parfumeaza parul cu o aroma exotica, intensa

Utilizat in aromaterapie, este de mare ajutor pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare, ajuta la calmarea nervilor si la relaxare
Este un ulei folosit cu success in perioade de stress si epuizare mentala
Este un aliat de mare ajutor in situatii de anxietate si neliniste

Utilizat in masaje (in crème, lotiuni sau uleiuri vegetale pentru masaj) este de asemenea de mare ajutor pentru mentinerea pasiunii in cuplu, benefic pentru frigiditate si impotenta
Beneficiile uleiului essential de Ylang-Ylang se reflecta si asupra persoanelor care sufera de hipertensiune, insomnia, palpitatii
Este un ulei renumit pentru calmarea in momentele neplacute premenstruale



Atentionari
Uleiul essential de Ylang-Ylang poate cauza sensibilitate unor persoane si folosirea in exces poate duce la dureri de cap si ameteala
Nu se administreaza intern
Nu se utilizeaza in perioada sarcinii
Se evita contactul cu ochii si mucoasele membranare
Se folosesc intotdeauna diluate corespunzator, nu se folosesc pure pe piele
Nu se lasa la indemana copiilor
Anumiti compusi naturali din compozitia uleiurilor esentiale pot prezenta riscul de aparitie a unor reactii alergice, mai ales persoanelor cu pielea sensibila



Depozitare si pastrare
Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticle inchise la culoare, bine inchise in loc ferit de lumina soarelui si uscat, la temperaturi intre 5°C si 25°C
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!