Cosmetice Organice

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Pilogen ×
Alegând produse naturale sau organice pentru îngrijirea zilnică a noastră și a membrilor familiei noastre, putem reduce numărul de ingrediente nocive și ne putem menține sănătatea. La urma urmei, cosmeticele: pastă de dinți, creme, șampoane, deodorante – sunt însoțitorii noștri de zi cu zi, iar alegerea produselor de înaltă calitate și inofensive ne afectează în mod direct sănătatea.

Cosmeticele organice oferă un efect mai de durată. Nu urmărește o a doua soluție la o problemă sau deghizarea ei temporară, ci o recuperare și activare cuprinzătoare a proceselor naturale ale organismului. Acțiunea sa urmărește în primul rând normalizarea proceselor biologice, completarea armonioasă a ingredientelor apropiate corpului nostru și menținerea sănătății, fie că este pielea, părul sau unghiile. Când toate procesele noastre interne funcționează corect și temeinic, strălucim de frumusețe și sănătate.

Cosmeticele obișnuite conțin multe ingrediente diferite, inclusiv substanțe chimice, umpluturi, conservanți și coloranți artificiali, pentru a numi câteva. Deși nu toată lumea poate fi alergică la aceste lucruri, aplicarea acestora pe piele poate face pielea să îmbătrânească mai repede.
Utilizarea zilnică a produselor cosmetice cu toate aceste ingrediente poate duce la uscăciune, linii fine și chiar riduri. Dimpotrivă, Cosmetice organice realizate cu ingrediente organice naturale precum uleiul de măsline, uleiul de cocos, uleiul de palmier și uleiul de ricin care conțin antioxidanți care ajută la anti-îmbătrânirea pielii.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!