Lilion Ulei Vegetal Migdale Dulci

-15% nou
20,00 RON 17,00 RON
Economisesti: 3,00 RON
Ulei Vegetal Migdale Dulci (sticla 100 ml)
- Prunus Amygdalus Dulcis Oil – Produs in USA
 
6 In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 50 Ai nevoie de ajutor? +40 728 975 747
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Migdalul este o specie de pom fructifer initial cultivat pentru calitatile deosebite in gastronomie si cosmetica
Fructele sale alungite contin un sambure tare, usor dulceag din care se extrage pretiosul ulei  
Uleiul de migdale a fost utilizat inca din antichitate ca si produs cosmetic, folosit fiind pentru masaje de catre egiptenii din inalta societate
In zilele noastre este cultivat in zonele insorite din Italia, Spania, California si China si reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate uleiuri vegetale
Uleiul de migdale dulci este un ulei pur, natural 100%


Denumirea latina – Prunus Amygdalus Dulcis
Obtinere – prin presarea la rece a samburilor
Tara de provenienţă – Statele Unite ale Americii
Miros – uleios, dulceag caracteristic
Proprietati – emolient natural recomandat oricarui tip de piele; contine vitaminele A, B1, B2, B6 si E; calmant, catifelant, echilibrant si hranitor
Nefiind foarte usor penetrant, uleiul reprezinta o foarte buna baza de masaj si un purtator potrivit diferitelor principii active din uleiurile esentiale


Utilizari
Este folosit ca si demachiant natural, avand in compozitia lui vitamina E
Are calitati excelente ca ulei de masaj pentru corp si ten, atat pentru adulti cat si pentru bebelusi

Este bine tolerat de pielea sensibila, uscata, deshidratata
Prin masaj zilnic, ajuta la reducerea cearcanelor si ridurilor, hranind si elasticizand pielea
Ajuta la ameliorarea crapaturilor pielii si a iritatiilor
Poate fi folosit in diverse combinatii sinergice pentru imbunatatirea texturii pielii, reducerea ridurilor

Este folosit cu rezultate foarte bune pentru intretinerea si revitalizarea parului vopsit, casant, uscat

In aromaterapie este utilizat ca si ulei baza sau ‘carrier’ pentru diverse compozitii cu uleiuri esentiale, fiind deosebit de bun datorita calitatilor de hidratare si hranire a pielii

Atentionari
Este pentru uz cosmetic


Depozitare si pastrare
Uleiurile vegetale se pastreaza in locuri uscate, ferite de lumina soarelui, pentru a-si pastra proprietatile
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!