Lilion Ulei Esential de Lemn de Trandafir 

-16% nou
50,00 RON 42,00 RON
Economisesti: 8,00 RON
Ulei Esential de Lemn de Trandafir 
 Dalbergia Sissoo Wood – 
Produs in India
sticluta 10 ml
58 In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 72 Ai nevoie de ajutor? +40 728 975 747
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Lemnul de Trandafir Indian este de fapt Palisandrul, un arbore exotic inalt de pana la 30 de metri, cu un lemn deosebit de parfumat, dens, tare si de culoare negru-violet
Acesta creste in zonele din Brazilia, India si Madagascar
Lemnul acestui arbore este folosit pentru industria lemnului, pentru crearea mobilierului si a istrumentelor muzicale

Uleiul esential din Lemn de Trandafir, extras din lemnul de Palisandru este deosebit de cunoscut in lume si este folosit in aromaterapie si in industria cosmetica datorita proprietatilor deosebite pe care le are
Este recunoscut pentru beneficiile sale pentru organismul uman si pentru spirit, minte si suflet


Denumirea latina – Dalbergia Sissoo Wood
Obtinere - prin distilare cu aburi a partii lemnoase din planta
Tara de provenienţă - India
Nota parfumului – varf
Aroma – calda, lemnoasa si in acelasi timp floral-fructata
Sinergii – cu uleiurile esentiale de cedru, tamaie, geranium, rozmarin, mandarina, ylang-ylang
Calitate – ulei esential 100% natural, 100% pur, cu un continut bogat in linalool
Proprietati – antirid, regenerator, stimulator, iluminator, tonifiant, parfumant



Utilizari
Uleiul esential din Lemn de Trandafir este un ulei dulce-floral, lemnos și usor condimentat
Este cunoscut ca fiind un ulei cu proprietati antibacteriene și antifungice, avand de asemenea rol de tonic, stimuland muschii și regland starile emotionale
Este utilizat mai ales in industria cosmetica, mai ales in compozitia cremelor, a serumurilor si a sapunurilor naturale datorita proprietatilor sale anti-imbatranire, de regenerare, rejuvenare și elasticizare a pielii

Este foarte mult folosit pentru tenul imbatranit, cu riduri
Ajuta la regenerarea tenului matur, uscat, sensibil, are efecte antirid vizibile si actioneaza eficient la nivelul pielii ridate
Imbunatateste textura pielii si calmeaza dermatita si eczemele
Este de mare ajutor in intretinerea tenului gras, lasand pielea moale si catifelata

Este utilizat cu rezultate deosebite pentru intretinerea si ingrijirea parului vopsit, uscat
Hraneste si revitalizeaza parul fin, lipsit de stralucire

Utilizat in masaje si aromaterapie, este de un real ajutor in perioade de stres, tristete, durere sau tensiune psihica
Creste increderea in sine
De asemenea, are calitati afrodisiace, ajutand la combaterea frigiditatii si impotentei



Atentionari
Nu se administreaza intern
Nu se utilizeaza in perioada sarcinii
Se evita contactul cu ochii si mucoasele membranare
Se folosesc intotdeauna diluate corespunzator, nu se folosesc pure pe piele
Nu se lasa la indemana copiilor
Anumiti compusi naturali din compozitia uleiurilor esentiale pot prezenta riscul de aparitie a unor reactii alergice, mai ales persoanelor cu pielea sensibila



Depozitare si pastrare
Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticle inchise la culoare, bine inchise in loc ferit de lumina soarelui si uscat, la temperaturi intre 5°C si 25°C
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!