Lilion Ulei Esential de Oregano

-19% nou
36,00 RON 29,00 RON
Economisesti: 7,00 RON
Ulei Esential de Oregano
- Origanum Vulgare Oil – Produs in Spania
sticluta 10 ml

 
52 In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 64 Ai nevoie de ajutor? +40 728 975 747
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Oregano este o planta aromatica perena, folosita din timpuri stravechi in bucataria mediteraneana
Este o planta rezistenta, care creste sub forma unei tufe cu o tulpina paroasa si frunze ovale, iar florile sunt grupate in capatul ramurilor, de culoare roz
In timp a ajuns sa fie utilizata in cosmetica, produsele farmaceutice si aromaterapie
In Evul Mediu oregano era folosit pentru a imbunatati digestia si ca remediu in raul de mare

Uleiul essential de Oregano este un ulei antiinfectios forte, antiseptic, tonic, ce aduce beneficii micozelor, afectiunilor cutanate
Planta Oregano are o reputatie veche din punct de vedere medicinal, in perioada actuala fiind utilizata pe scara larga inclusive ca si condiment si in preparatele pentru igiena bucala


Denumirea latina – Origanum Vulgare
Obtinere - prin distilare cu aburi a frunzelor si a varfurilor inflorite ale plantei
Tara de provenienţă - Spania
Nota parfumului – de mijloc
Aroma – puternic erbaceu, intepator,  condimentat
Sinergii – cu uleiurile esentiale de arbore de ceai, eucalypt, menta, rozmarin, musetel, lavanda, bergamota
Calitate – ulei esential 100% natural, 100% pur, obtinut fara tratamente chimice
Proprietati – antialergic, antiinflamator, expectorant, antioxidant, detoxifiant, sudorific, antiparazitar, antiseptic puternic, bactericid


Utilizari
In cosmetica, este folosit cu succes in
- Tratarea cu succes a tenului gras, cu acnee
- Elimina bacteria care provoaca cosurile
- Este recomandat sa fie folosit pentru cosurile dureroase, care apar sub piele
- Ajuta la mentinerea unui ten proaspat, tanar, fara riduri
- Ajuta la reducerea inflamatiei de la nivelul pielii

Pentru corp, este folosit cu succes in tratarea intepaturilor de insecte, a negilor
Este recomandat sa fie folosit in cazul eczemelor, a rosaceei
Este un ulei ideal sa fie folosit in masajul anticelulitic, detoxifiant , stimuland circulatia sangvina

Pentru bolile respiratorii, bronsita, tuse, este un remediu foarte des folosit ca si masaj cu un ulei vegetal
Are effect antioxidant si neutralizeaza radicalii liberi

Ajuta in calmarea durerilor musculare si previne raul de miscare, senzatia de greata si raul de mare

Este un ulei esential de real ajutor sistemului nervos, ajutand la calmarea si relaxarea psihicului, fiind potrivit persoanelor agitate
In perioadele in care ne simtim tristi, deprimati, ofera incredere in sine si curaj


Atentionari
Nu se administreaza intern
Se evita utilizarea in sarcina si perioada de alaptare
Se evita contactul cu ochii si mucoasele membranare
Se folosesc intotdeauna diluate corespunzator, nu se foloseste pur pe piele
Nu se lasa la indemana copiilor
Anumiti compusi naturali din compozitia uleiurilor esentiale pot prezenta riscul de aparitie a unor reactii alergice, mai ales persoanelor cu pielea sensibila


Depozitare si pastrare
Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticle inchise la culoare, bine inchise in loc ferit de lumina soarelui si uscat, la temperaturi intre 5°C si 25°C


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!