Lilion Ulei Esential de Piper Negru 

-17%
24,00 RON 20,00 RON

Economisesti: 4,00 RON

Ulei Esential de Piper Negru 
- Piper Nigrum Oil – Produs in India
sticluta 10 ml

42 In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 58 Ai nevoie de ajutor? +40 728 975 747
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Piperul negru este o planta cataratoare care creste in paduri si se aseamana cu vita de vie, catarandu-se pe copaci
Boabele sunt culese la aproximativ 9 luni de la inflorire, perioada calendaristica fiind variata in lume
In India, boabele se culeg incepand cu luna noiembrie pana in luna martie
Acestea se recolteaza cand culoarea lor este galben-verzuie, se dezinfecteaza si se lasa la uscat la soare, pana culoarea lor devine neagra (in urma fermentatiei)

Uleiul esential de Piper Negru este folosit cu precadere in cosmetic, parfumerie si aromaterapie

Denumirea latina – Piper Nigrum
Obtinere - prin distilare cu aburi a boabelor de piper
Tara de provenienţă - India
Nota parfumului – mijloc, baza
Aroma – condimentata, calda, picanta, cu note lemnoase
Sinergii – cu uleiurile esentiale de rozmarin, vetiver, cedru, bergamota si tamaie
Calitate – ulei esential 100% natural, 100% pur, obtinut fara tratamente chimice
Proprietati – analgezic, antiseptic, antiinflamator, antiinfectios, relaxant muscular, stimulant al sistemului circulator, bactericid, afrodisiac



Utilizari
Uleiul esential de Piper Negru este un ulei stimulator, ajuta la stimularea sistemului respirator, a sistemului circulator, imbunatateste digestia si mintea
Este potrivit pentru a intari radacina firului de par si a infrumuseta parul, datorita efectelor pe care le are asupra circulatiei capilare

Este un tonic excelent, un energizant care ne ajuta sa ne punem pe picioare in caz de raceala sau gripa

Ca si asemanare cu uleiul essential de Wintergreen, este de asemenea folosit de catre sportivi si toti cei care au la un moment dat dureri musculare, articulare sau intinderi musculare, in urma efortului fizic
Are efect antiinflamator, de aceea este folosit cu success pentru dureri de spate, reumatism si diverse contuzii

Este un ulei care ne ajuta in momentele in care este necesara concentrarea si poate creste astfel nivelul de adranalina
Pentru persoanele care sufera de anxietate, este foarte potrivit in combinatie cu uleiuri calmante


Atentionari
Nu se administreaza intern
Se evita contactul cu ochii si mucoasele membranare
Se foloseste intotdeauna diluat corespunzator, nu se foloseste pur pe piele
Nu se lasa la indemana copiilor
Anumiti compusi naturali din compozitia uleiurilor esentiale pot prezenta riscul de aparitie a unor reactii alergice, mai ales persoanelor cu pielea sensibila


Depozitare si pastrare
Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticle inchise la culoare, bine inchise in loc ferit de lumina soarelui si uscat, la temperaturi intre 5°C si 25°C

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!