Lilion Ulei Esential de Santal Amyris 

-20% nou
50,00 RON 40,00 RON

Economisesti: 10,00 RON

Ulei Esential de Santal Amyris 
- Amyris Balsamifera Oil – Produs in Jamaica
sticluta 10 ml
12 In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 65 Ai nevoie de ajutor? +40 728 975 747
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Lemnul arborelui de Santal este atat de bogat in uleiuri, incat arde neincetat si este folosit pe post de candela de catre locuitorii din Haiti
Uleiul esential de Santal are un miros lemnos, balsamic, cu note de mosc si este folosit cu mult success in crearea parfumurilor, in cosmetica si aromaterapie


Denumiri sub care mai este cunoscut lemnul de santal Amyris sunt santal rosu sau amyris
Uleiul esential de Santal Amyris este deosebit fata de uleiul essential de Lemn de Santal, in special ca pret, desi aromele celor doua uleiuri sunt asemanatoare


Denumirea latina – Amyris Balsamifera
Obtinere - prin distilare cu aburi a partilor lemnoase
Tara de provenienţă - Jamaica
Nota parfumului – de baza
Aroma – lemnoasa, calda, balsamica, cu note de mosc si subnote de cedru
Sinergii – cu uleiurile esentiale de musetel roman, lavanda, geranium, portocala dulce, tamaie, piper negru, ghimbir, mandarin, chiparos, neroli, ylang ylang
Calitate – ulei esential 100% natural, 100% pur, obtinut fara tratamente chimice
Proprietati – antiinflamator, antiseptic, expectorant, tonic, emollient, afrodisiac


Utilizari
Este un ulei antiseptic, astfel ca poate fi folosit pentru a curata diferite rani
Este de ajutor in tratarea gripei, a tusei, racelii, a problemelor respiratorii cauzate de bronsite
Ajuta in tratamentul cistitei, infectiilor vaginale

Este folosit cu succes in compozitii cosmetice de ingrijire si intretinere a pielii si podoabei capilare
Mai este recomandat sa fie folosit in reducerea celulitei, a varicelor, in tratamentul problemelor circulatorii venoase
Este un ulei emolient si relaxant muscular
Ajuta in momentele de meditatie, induce o stare de relaxare si calm

In aromaterapie, este utilizat cu succes la eliminarea tensiunilor nervoase,  a insomniei, anxietatii
Este aphrodisiac, fiind util atat in cazul impotentei, cat si al frigiditatii

Este folosit si in parfumerie, ca un ulei fixator in parfumuri


Atentionari
Nu se administreaza intern
Se evita utilizarea in sarcina si perioada de alaptare
Se evita contactul cu ochii si mucoasele membranare
Se folosesc intotdeauna diluate corespunzator, nu se foloseste pur pe piele
Nu se lasa la indemana copiilor
Anumiti compusi naturali din compozitia uleiurilor esentiale pot prezenta riscul de aparitie a unor reactii alergice, mai ales persoanelor cu pielea sensibila


Depozitare si pastrare
Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticle inchise la culoare, bine inchise in loc ferit de lumina soarelui si uscat, la temperaturi intre 5°C si 25°C

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!